Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Støt Radikale Venstre i Middelfart

Tid & Sted

24. oktober 2017 17:00
Brenderup Højskole Brenderup Højskole
Foredragssalen

Publiceret

Demokrati 30. september
2017

Trivsel, resiliens og sociale fællesskaber

Gå-hjem-møde
Trivsel, resiliens og sociale fællesskaber
Få indsigt i den nyeste viden indenfor resiliens og deltag i dialogen om fremtidens kommunale velfærd

Psykolog, .phd, Ida Skytte Jakobsen fra University College Lillebælt giver en introduktion til forsknings- og vidensområdet, der handler om, hvordan man kan klare sig godt på trods af risikobelastning.

Den viden kan bruges i arbejdet med at fremme almen trivsel. Vigtige ressourcer findes i arbejdet med at styrke sociale fællesskaber.

Ida Skytte Jakobsen er forfatter til lærebogen Resiliens, der bruges i undervisningen på velfærdsuddannelserne, fx lærer, pædagog og socialrådgiver.

Efter oplægget fortsætter samtalen blandt deltagerne. Samtaler gør en forskel – den mindsker afstanden mellem mennesker og har derfor værdi i sig selv. Mennesker bliver både klogere og gladere af at tale sammen.

TID: 24. oktober kl 17-19

STED: Brenderup Højskole, foredragssalen
Radikale Venstre Middelfart Kommune er vært ved en sandwich samt kaffe/ te.

Spørgsmål kan stilles til formand Helle Mortensen på tlf. 2076-2476 eller bestyrelsesmedlem Elisabeth Tejlmand på tlf. 2479-8804.

Begge er kandidat til kommunalvalget d. 21. november.